Kronobäcks Veterinärpraktik - Hos oss får du alltid ett personligt bemötande!
Presentation av oss som arbetar på
Kronobäcks Veterinärpraktik
 
På vår klinik jobbar en veterinär, tre legitimerade djursjukskötare och en receptionist. Här kommer en kort presentation av oss! 
 
  
 

Karolina Lindström
 Legitimerad veterinär
 
Karolina utbildade sig till veterinär i Uppsala och tog sin examen 2001. Efter några hektiska år på djursjukhus och distrikt startade hon Kronobäcks Veterinärpraktik år 2008. Karolina har ett brett och gediget intresse för veterinärmedicin, men ska något område framhållas som extra intressant blir det hud- och tandsjukdomar hos hund och katt. Fritiden ägnas däremot åt större djur - då är det hästar och ridning som gäller! Hemma finns numera hunden Solveig, ett gäng höns och stallkatterna Måns och Yngve. 
.
 
Emma Carlsson
Legitimerad Djursjukskötare

 
Emma var med och startade upp Kronobäcks Veterinärpraktik 2008. Sedan 2014 är hon legitimerad och det område hon intresserar sig extra för är friskvård, t ex viktminskning och annan förebyggande vård. Den fritid som inte tillbringas på brukshundklubben ägnas åt långa strövtåg i skog och mark med ridgebacken Ebun och den fina kelpien Wissla! Emma Almert
Legitimerad Djursjukskötare
 
 
 Emma är legitimerad djursjukskötare och avslutade sin utbildning på SLU i Skara 2006. Efter några år i Linköping har hon nu återvänt till våra trakter och bosatt sig i Oskarshamn! Emma är även utbildad sjukgymnast och intresserar sig, utöver sitt specialområde narkos och tandvård, även för rehabilitering. Fritiden tillbringas gärna med familjen.  
Jenny Backlund
Jenny Backlund
 Djurvårdare/receptionist

Jenny jobbar i receptionen och i butiken. Hon är en riktig hundmänniska! Förutom att träna sina egna hundar hjälper hon också till som intruktör på Brukshundklubben. Hemma hos Jenny finns det det numera hundar av mindre modell; Rufus, Mini och Spock! Jenny hinner också med hästar och ridning - här är det islandshästarna som fångat hennes hjärta.
 
 
 

 
 

 
 
 
Tage - in memorian
 
Tage har tyvärr lämnat oss. Denna stiliga bordercolliekorsning var på sitt 14 år när kroppen inte orkade längre. Han kommer alltid att leva kvar i våra minnen - och på loggan!