Kronobäcks Veterinärpraktik - Hos oss får du alltid ett personligt bemötande!
 
 
Kronobäcks Veterinärpraktik
 
- Din Veterinär i Mönsterås!
 
 
 
 
 
På privatägda Kronobäcks Veterinärpraktik sätter vi alltid ditt djur i fokus. Här får du ett personligt bemötande och kan känna dig trygg med att personalen både har rätt  kompetens och engagemang för att kunna hjälpa till med allt från små krämpor och orosmoment till utredningar och behandlingar.

Hos oss jobbar en veterinär, två legitimerade djursjukvårdare och en receptionist. Vi är ett väl sammansvetsat gäng som tar emot dig och du kan räkna med att alltid träffa samma personal som är väl insatt i just ditt djurs historia och följer henne/honom genom livet!

På kliniken finns tre, ljusa undersökningsrum, en tandvårdsavdelning, en modern digitalröntgen och förstås ett lab för blodprover, bakterieodlingar och mikroskopiska undersökningar. Vi har också en välsorterad butik med foder och vårdartiklar.


Ett av våra specialområden är djurtandvård, något vi tycker är viktigt och brinner för. Titta gärna under fliken djurtandvård för mer information. Vi intresserar oss också mycket för olika hudbesvär. 
 
Du hittar oss på ett bekvämt avstånd från E22 i Mönsterås,
mitt emellan Kalmar och Oskarshamn.
 
 
Ring oss på telefon 0499-127 40
  
 
 

Välkommen till oss!

 
     Karolina, Emma C, Emma A och Jenny

_______________________________________________________________________________________
 

  Ni har väl inte missat att vi finns på Facebook!? Klicka gärna in och följ oss!